Verzending 1-2 werkdagen

Gratis verzenden NL v.a. €40

Altijd een extraatje bij je bestelling

Werkwijze

Om tot een nieuw ontwerp te komen doorloop ik meerdere fases. Hieronder leg ik ze stap voor stap uit.

potlood icoon

1. schets

Alle ontwerpen beginnen met een schets. Soms gaan er tientallen velletjes over de tafel met geen resultaat en een andere keer staat een nieuw idee zomaar op papier. Heerlijk om in dit proces te zitten! Gedachten echt even helemaal vrij zonder na te denken over de dagelijkse dingen. Echt even in m’n eigen bubbel zitten.

potlood icoon

2. Zwarte lijntjes

Je ziet ze in al mijn ontwerpen terugkomen, de zwarte lijntjes. Iets wat mijn illustraties echt herkenbaar maakt. Hierdoor springen de mooie heldere aquarel kleuren er nog meer uit. Als de schets akkoord is wordt de illustratie verder uitgewerkt met de zwarte lijntjes en het potlood weggehaald.

3. Aquaral

Wisten jullie dat ik al mijn illustraties met aquarel schilder? Naast de dunne zwarte lijntjes om de illustratie heen is dit ook een van de kenmerken waaraan je mijn illustraties herkent. Ik vind het effect van aquarel zelf erg gaaf! Na de zwarte lijntjes is dit dan ook de volgende stap.

4. Digitaliseren

Als een ontwerp definitief is word deze ingescand om vervolgens digitaal bewerkt te worden. Het papier achter de illustratie word weggehaald en wordt verder digitaal bewerkt. Hierna kan jouw gewenste eindproduct ontworpen worden in indesign.