Verzending 1-2 werkdagen

Gratis verzenden NL v.a. €40

Altijd een extraatje bij je bestelling

Geboortekaartjes op maat

hart icoon

Een kleintje op komst, gefeliciteerd! 

Wij zijn dé specialist in unieke en gepersonaliseerde geboortekaartjes op maat. Bij ons vind je geboortekaartjes die speciaal voor jou zijn ontworpen, zodat je de komst van je kleintje op een bijzondere manier kunt aankondigen. Of je nu zelf een idee hebt of inspiratie zoekt, wij helpen je graag bij het creëren van het perfecte geboortekaartje. We nemen alle tijd om naar jouw wensen en ideeën te luisteren. 

Daarnaast wordt elk detail, van kleuren tot papiersoorten, met zorg en aandacht uitgekozen om een kaartje te maken dat perfect bij jullie past. Onze passie voor creativiteit en onze toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat jouw persoonlijke geboortekaartjes een dierbare herinnering worden die je altijd zult koesteren. Wij kijken ernaar uit om deel uit te maken van dit bijzondere moment in jullie leven. Samen maken we van jouw geboortekaartje op maat een prachtig en persoonlijk aandenken! 

Waarom kiezen voor geboortekaartjes op maat?

Het aankondigen van de geboorte van je kind is een bijzonder moment dat vraagt om een persoonlijke touch. Met onze op maat gemaakte geboortekaartjes kun je: 

* Unieke geboortekaartjes maken die niemand anders heeft 

* Geboortekaartjes ontwerp die passen bij jouw stijl en wensen 

* Gepersonaliseerde geboortekaartjes creeëren met toffe details en extra’s die we je allemaal uit handen nemen, zoals het uitzoeken van bijpassende enveloppen, het regelen van het drukwerk tot bijpassende sluitzegels.

Hoe werkt het?

1. Aanvraag: Vul je contactgegevens in op onze ‘contact’ pagina via de button onderaan deze pagina. Na jullie aanvraag neem ik contact met je op om een belafspraak in te plannen om jullie ideeën en wensen te bespreken en mijn werkwijze aan jullie toe te lichten. Hier is alle ruimte voor jullie vragen!

2. Inspiratie & Ontwerp: Na jullie ‘GO’ om jullie geboortekaartje te gaan ontwerpen ga ik allereerst aan de slag met de schets! In dit proces worden jullie ook betrokken door middel van foto’s. Zo krijg je een goed beeld van hoe jullie kaartje tot stand komt. Daarna kan het kaartje digitaal opgemaakt worden. Hier maak ik een eerste opzet voor en vanuit hier bouwen we verder tot we het ultieme kaartje hebben staan!

3. Aanpassing & Goedkeuring: We sturen je het geboortekaartje ontwerp digitaal toe. Hier kun je eventuele aanpassingen doorgeven. Vervolgens ontvangen jullie ons super leuke overzicht met alle Juulz extra’s die mogelijk zijn als wij jou geboortekaartje hebben ontworpen. We nemen je graag zoveel mogelijk uit handen in deze drukke periode! Vooral genieten :).

4. Druk & Levering: Daarna is het wachten op jullie kleintje! Zodra jullie kleintje is geboren en jullie de laatste gegevens naar mij hebben gestuurd, verwerk ik deze in het kaartje, stuur ik deze ter controle nog een keer naar jullie om deze na akkoord na de drukker te sturen! Binnen 5 werkdagen ontvangen jullie de geboortekaartjes met eventuele extra’s en kunnen jullie ze gaan versturen naar al jullie dierbaren.

1

Geboortekaartje ontwerp op maat

Geboortekaartje ontwerp volledig op basis van jullie wensen:

* Inclusief persoonlijke illustratie op maat – ontworpen met aquarel 

* Volledige digitale opmaak van het kaartje.

* Betrokkenheid in het ontwerp proces.

* regelen drukwerk

2

Geboortekaartje ontwerp op maat Inclusief portret

Geboortekaartje ontwerp volledig op basis van jullie wensen:

* Persoonlijke illustratie op maat wat ook een portret of huis kan zijn. 

* Volledige digitale opmaak van het kaartje

* Betrokkenheid in het ontwerp proces.

* Regelen drukwerk

3

Geboortekaartje op basis van bestaande illustraties

We gaan aan de slag met het geboortekaartje ontwerp op basis van bestaande illustraties. 

* Bij deze optie worden er geen nieuwe illustraties getekend. Maar kunnen er wel illustraties gecombineerd worden.

* Volledige digitale opmaak van het kaartje

* Regelen drukwerk

PORTFOLIO

kronkel icoon

@JuulzHapPYSTORIES