Verzending 1-2 werkdagen

Gratis verzenden NL v.a. €40

Altijd een extraatje bij je bestelling

Ontdek samen met jouw kleintje de wereld!

De wereld ontdekken. Ikzelf (Julia) heb nog een hoop wensen en ontdekkingen te gaan. Er is geen echte avonturier aan mij verloren gegaan. Vooralsnog speel ik nog redelijk op save. Al prijs ik mij hier wel heel gelukkig mee, omdat ik weet dat reizen en in het buitenland op vakantie gaan niet altijd vanzelfsprekend is.

Mijn footprint is terug te vinden in:
🇧🇪🇩🇪🇫🇷🇮🇹🇦🇹🇪🇸🇨🇭

Toch een mooi rijtje al zeg ik het zelf! Vrienden hebben weleens de gek met ons omdat wij altijd naar dezelfde plek op vakantie gaan. Het is daar gewoon heerlijk! Een soort 2e thuis waar ik mij he-le-maal kan ontspannen. Op Ibiza ken ik net zo goed de weg als in Leeuwarden. En inderdaad.. ook dan sta ik weleens op de verkeerde plek.. ik heb echt het richtingsgevoel van een straatlantaarn😅🫢.

Om terug te komen op die wensen. Die zijn er zeker! Landen die ik ooit nog graag eens zou bezoeken:
🇺🇸🇮🇸🇩🇰🇦🇺🇳🇴

Dan blijft er vast nog voldoende over. Hieronder deel ik een aantal leuke tips hoe je met je kinderen de wereld kunt ontdekken met onze poster van de wereld op een laagdrempelige, leerzame maar vooral gezellige manier!

1. ontdek de verschillende dieren

Afhankelijk van hoe oud je kindje is kan hij/zij vast al een heleboel dieren herkennen van de mooie wereldkaart. Zo kun je bijvoorbeeld vragen waar het nijlpaard, de vos of de walvis op de poster staan. Dan wordt de poster ineens een soort zoekplaat, hoe leuk is dat! Verder staan er vast ook dieren op de poster die jouw kleintje nog niet kent. Ga samen ontdekken wat voor dieren dit zijn. En voor de echte avonturiers, wat voor geluid ze maken (Google is je beste vriend;). Gegarandeerd plezier bij het luisteren naar alle verschillende geluiden!

2. ontdek de werelddelen

Natuurlijk is het ook tof om je kindje te leren waar de dieren leven. Zoals dat pinguïns op een plek leven waar het heel koud is en waar altijd sneeuw ligt. Stel je voor dat dat hier zo zou zijn, dan zouden we dus elke dag een sneeuwpop kunnen maken! Zo kun je vast bij meer dieren een linkje leggen naar het dagelijks leven of een leuk feitje over het dier zelf vertellen. En het zal je verbazen hoe snel die kleintjes dit soort feitjes onthouden! Voor je het weet vertellen ze het aan jou in plaats van andersom 😉

3. Vertel over eigen reizen en vakanties

Zoals Julia ook al even vertelde is het natuurlijk ontzettend leuk om je kleintje te vertellen wat jullie als ouders/gezin allemaal al van de wereld hebben gezien. Welke vakanties jullie gemaakt hebben, in welke landen speciale herinneringen liggen en welke dieren jullie nog graag eens in het echt willen zien. Wijs op de poster aan waar de herinneringen gemaakt zijn. Of welke dieren die op de poster staan je in het echt hebt gezien! Niets is zo magisch als reizen en daarover vertellen aan je kleintje is dan ook één groot feest! Nog een tip van ons, heb je leuke foto’s van vakanties laat die dan vooral zien! 

Bonustip! De opties met onze ‘de wereld’ poster zijn eindeloos, zo kun je ook je kindje leren tellen met deze leuke poster. Zo zijn er acht cactussen, vier zeepaardjes en twee walvissen etc. Kortom een geschikte print om samen op ‘tel-safari te gaan! 

We hopen je geïnspireerd te hebben met deze blog over onze ‘de wereld’ poster. Heb je zelf nog meer ideeën om samen met je kleintje en onze poster de wereld te gaan ontdekken? Laat ze dan vooral weten in de reacties onder deze blogpost! Vinden we leuk! Laat de ontdekkingsreis maar beginnen! Of tag ons op Instagram @juulz_illustrations