Your Cart

Verzending 1-2 werkdagen

Gratis verzenden NL v.a. €40

Altijd een extraatje bij je bestelling

Meer over mij

icoon ballon

LAch

Ik hou enorm van positiviteit, één van de dingen die ik dan ook vaak hoor is: ‘jij lacht ook altijd hè!’ Vrolijkheid, enthousiasme, positiviteit en een grote glimlach is wie ik ben en wat je ook terug ziet in mijn illustraties.

leeuwarden

Leeuwarden

Geboren en getogen in Leeuwarden! En oh, wat is dit een fijne plek! Zonder ‘mien stadsje’ kan ik niet. ‘Als de Oldehove maar in de buurt is’, zeggen veel die mij kennen, en dat klopt!

icoon klavertje vier

Vier

Samen met mijn lieve man heb ik 2 prachtige kinderen, Fayen & Mats. We zijn al meer dan 10 jaar samen! Ontzettend trots ben ik op ons hoe wij alles samen doen!

kolibrie icoon

Ibiza

Één van de dingen waar ik heel gelukkig van word is Ibiza!! Al meerdere jaren gaan we hier samen naartoe om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de mooie stranden. Ieder jaar weer voelt deze plek weer als thuiskomen!

taart icoon

Taart

Mij kun je iedere dag wel een lekker taartje voorschotelen. Het liefst met een heerlijke cappuccino. Een speciale gelegenheid of een feestmoment gaat bij ons dan ook niet voorbij zonder een lekker taartje.

bij icoon

Bezige bij

Ze noemen mij ook wel een bezige bij, en ik denk dat dat aardig klopt. Altijd druk, veel energie en niet te stoppen, haha! Maar dat heeft mij wel gebracht waar ik nu sta, en daar ben ik heel erg trots op!

Hoe ik ben begonnen als illustrator...

Al jaren ben ik creatief bezig en maak diverse tekeningen en schilderijen als hobby. Dit geeft mij rust en ontspanning. Na mijn 2e pittige zwangerschap heb ik het tekenen met aquarel weer opgepakt.

Al jaren is het mijn droom om mijn eigen onderneming te starten. Ik heb altijd zoveel ideeën! Soms wel eens teveel die ik niet altijd bij een werkgever kwijt kon. Toen via een collega mijn eerste aanvraag voor een geboortekaartje op maat kwam heb ik de stap gewaagd om mijn eigen bedrijf te beginnen naast mijn vaste baan. Inmiddels ben gestopt bij mijn werkgever en werk ik 100% voor mijzelf.

Als klein meisje was ik altijd al aan het tekenen, kleien en knutselen aan de eettafel thuis. Op de middelbare school was het geen vraag of ik tekenen en handenarbeid als extra examenvak zou kiezen. Creatief bezig zijn hoort gewoon bij mij! Van mezelf heb ik altijd erg veel energie en ben een tikkeltje druk. Wat is het dan heerlijk om even rustig bezig te zijn en zelfs te kunnen ontspannen van iets wat je zo graag doet. En juist dat is nu zelfs uitgebloeid tot mijn eigen bedrijf. Ik ben trots op mezelf dat ik deze stap heb durven zetten en dat ik nu nog meer tijd kan spenderen aan waar ik echt gelukkig van word, namelijk tekenen.

Mijn doel?

Heb lief, lach verwonder & inspireer.
Dat brengen wij jou, groot & klein, telkens weer!