Verzending 1-2 werkdagen

Gratis verzenden NL v.a. €40

Altijd een extraatje bij je bestelling

Knutseltip: Maak je eigen sneeuwpop, met de Juulz posterkoker!

Bij Juulz vinden we duurzaamheid belangrijk en in het kader daarvan hebben we een super leuke knutsel tip met onze posterkokers! Al onze mooie posters worden namelijk verstuurd in een koker zodat we zeker weten dat jij de print mooi ontvangt. En laat dat verpakkingsmateriaal voor de poster nu net de perfecte basis zijn om lekker creatief mee aan de slag te gaan! In deze blog laten we je onder andere zien hoe je een sneeuwpopje kunt knutselen met onze Juulz posterkoker. 

Maak je eigen sneeuwpop!

Wat heb je nodig:

  • Witte verf
  • Juulz posterkoker (of een wc-rolletje)
  • Gekleurd papier
  • Zwarte stift
  • Schaar
  • Lijm

Stap 1: Begin met het op maat maken van de koker. Lukt het met de schaar? Gooi anders eens je besteklade open en je vindt vast en zeker de juiste tool. Bepaal zelf de perfecte sneeuwpophoogte.

Stap 2: Voordat er vlekken in de lievelingstrui van je kleintje zitten of je tafel een nieuw kleurtje heeft gekregen is het handig om even het één en ander af te dekken voordat je begint met verven 😉

Stap 3: Tijd voor kleur! Om de koker om te toveren in een echte sneeuwpop moet hij natuurlijk wit worden. Laat je kindje daarom de koker wit verven. Dat kan gewoon zonder kwast, lekker kliederen is vaak één groot feest. Zo kunnen zelfs jongere kindjes eenvoudig aan deze knutseltip meedoen.

Stap 4: Knip details uit om de sneeuwpop tot leven te brengen. Denk aan knoopjes, mutsje en neusje etc. (Is je kindje wat ouder dan kunnen ze dit natuurlijk ook zelf uitknippen. Gebruik je eigen fantasie, jouw sneeuwpop hoeft natuurlijk niet identiek op die van Juulz te lijken!

Stap 5: Versier de sneeuwpop! Door de details uit stap vier (samen) op de witte koker te plakken komt de sneeuwpop langzaam te voorschijn! Hoe leuk is dat!

Stap 6: Om het helemaal af te maken kun je met een zwarte stift oogjes en een mondje tekenen. Wat is er nou beter dan een blije sneeuwpop? En klaar is je sneeuwpop!

Lees hieronder verder ;).

Stempelen met verf

Heb je nog een stukje koker over? Geen probleem ook die kun je gebruiken! Laat je kindje de koker in de verf dippen en vervolgens op het papier stempelen. Zoals op de foto te zien is is dit ontzettend leuk met alleen de kleur wit. Maar met verschillende kleurtjes stempelen zal ook mega tof staan! Succes gegarandeerd!

We zijn ontzettend benieuwd naar jullie creaties en hopen dat jij geïnspireerd bent door deze tips! Mocht je onze koker niet in huis hebben kun je natuurlijk ook een wc-rolletje gebruiken. Veel knutselplezier!

We hopen je wat inspiratie gegeven te hebben met deze blog! Mocht je zelf aan de slag gaan met de bewaarbundel, tag ons dan op Instagram @juulz_illustrations vinden we leuk 😉