Verzending 1-2 werkdagen

Gratis verzenden NL v.a. €40

Altijd een extraatje bij je bestelling

Hoera Juulz bestaat 3 jaar!

Alweer 3 jaar geleden startte ik officieel met Juulz. Voordat ik hiermee begon deed ik compleet ander werk. Ik zat in de sales & marketing. Waar ik op een geheel andere manier mijn creativiteit kwijt kon. Nu juist andersom, alles draait om creativiteit en kan ik de sales en marketing toepassen voor mijn eigen bedrijf. Nog cooler! 🤩

Zolderkamertje...

Let’s go! 1 januari 2021 ben ik begonnen met Juulz op mijn zolderkamertje. Trots hoe gezellig we het hier hadden gemaakt en ik thuis kon bouwen aan mijn eigen bedrijf. Plannen maken, deadlines stellen en uitvoeren maar! Zo gezegd zo gedaan. Ik gaf mezelf drie maanden de tijd om een eerste collectie op te zetten waarmee we vanaf april live konden gaan. Het logo, de website en de eerste illustraties werden op papier gezet. Er werd in die weken aan zó enorm veel gewerkt. En in april 2021 was daar het moment: de eerste 15 Juulz kaarten waren klaar samen met de eigen ontworpen presentatiekist voor onze verkooppunten. Ik kan me dit moment nog mega goed herinneren. Wat was ik trots dat het gelukt was en dat we vanaf dat moment ons eerste product konden gaan delen met iedereen. Onwijs gaaf! 

‘What you see is what you get’. De eerste kids stores werden benaderd en gelukkig was het enthousiasme wederzijds. En zo was de start van Juulz echt een feit! Vervolgens ging iedere verdiende euro terug Juulz in. Zo kon ik mijn voorraad uitbreiden en verder groeien. 🫶🏻

De start van mooie samenwerkingen, Een eigen kantoor & personeel

Uiteindelijk breidde de voorraad zich uit door ons hele huis. ‘Wonen jullie in een huis van karton?!’ Aldus vrienden van ons. 🙈 Mike hielp mee tot ‘s avonds laat om kaarten te vouwen en we konden nog net een smal paadje op zolder maken richting het bureau. Om tijd te winnen maakten de stap om samen te werken met een sociale werkplaats. Zij namen het verpakken van de kaarten van ons over. Met deze samenwerking zijn we nog altijd mega blij!

1 november kregen we de sleutel van onze eigen kantoorruimte. Aaaah!! En nog altijd ontzettend blij met deze fijne plek! 🙏🏻

Een maand later stonden we alweer voor nieuwe keuzes. We moesten personeel aan gaan nemen. What?!! Één persoon kan immers niet alles alleen blijven doen. Dat was stiekem rete spannend. Maar wat kregen we er veel voor terug!

ALLES wat je aandacht geeft dat groeit

Alles is mogelijk als je je dromen najacht! Het komt je zeker niet aanwaaien, en het is hard werken. Maar het mooiste wat er is! ❤️ Ik heb voor mijzelf altijd 1 ding altijd heel duidelijk gehad. Als je ergens voor wilt gaan dan doe je dit met de volle 200%. Alles wat je aandacht geeft dat groeit. En je moet bereid zijn dat te kunnen en willen geven.

Spannend was het zeker en is het ook na 3 jaar op sommige momenten nog steeds! Iedere keer opnieuw stapjes zetten en plannen maken. En ook ik heb daar zeker wel eens slapeloze nachten van. Al weet ik ook dat alles uiteindelijk altijd goed komt!

Inmiddels breidt onze collectie steeds verder uit en staat er voor de komende periode ook weer mega veel leuks op de planning. We kunnen niet wachten om jullie dit te laten zien! Zin in een nieuw Juulz jaar vol moois.

X Juul