0 items

Illustraties met liefde gemaakt

Gratis verzenden vanaf €25!

Verzenden binnen 1-2 werkdagen

Samenwerken

“Ik vind het erg leuk om samen te werken en maak graag kennis met je!”

 

Naast het creëren van eigen werk, het ontwerpen van geboortekaartjes en mijn kaartencollectie doe ik nog veel meer! Ik ontwerp namelijk ook illustraties op maat waarbij we samen gaan werken aan de vrolijke en kleurrijke illustratie die de boodschap verteld die jij wilt. Daarnaast werk ik ook aan zakelijke creatieve opdrachten en stel ik mijn volledige kaartencollectie beschikbaar voor wholesale. Ik vind het erg leuk om samen te werken en maak graag kennis met je!

Wholesale

Heb je een fysieke winkel of online shop en heb je interesse in wholesale? Het lijkt me erg leuk om samen te werken! Vraag de ‘ontdek Juulz’ box aan maak kennis met onze collectie. Zo kun je de kaartjes in het écht zien en voelen. Laat je gegevens achter via de contact button onderaan de pagina en laat weten of je de’ontdek Juulz’ box zou willen ontvangen. Daarbij stuur ik je graag een digitaal overzicht toe met alle inkoopmogelijkheden.

Illustratie op maat

Zoek jij een vrolijke, kleurrijke illustratie die precies de boodschap verteld die jij wilt overbrengen? Daar kan ik je bij helpen! Dat kan zijn voor een geboortekaartje, een poster of een andere opdracht op maat. Hierin denk ik graag met je mee. Bij onze samenwerking word je volledig betrokken in het proces van schets tot definitief ontwerp, zodat het eindresultaat volledig bij jou wensen past.

Zakelijke opdrachten

Heb je een creatieve zakelijke opdracht en zoek je iemand die jou dat volledig uit handen neemt? Dit kan bijvoorbeeld een zakelijke (Kerst)kaart op maat, een bedank kaartje voor online bestellingen, een bedrijfslogo of iets heel anders zijn. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar je ideeën sta te springen om met je mee te denken.

Laten we samenwerken!

Stuur een e-mail met je ideeën en wensen naar [email protected] of vul het contactformulier in op de contact pagina.