0 items

Illustraties met liefde gemaakt

Gratis verzenden vanaf €25!

Verzenden binnen 1-2 werkdagen

Over mij

“Bij onze samenwerking word je volledig betrokken in het proces”

 

Hi! Ik ben Julia, 28 jaar en geboren in Leeuwarden. Ik word van weinig zo blij als van illustreren. Mooie heldere kleuren, vrolijke ontwerpen met een knipoog is waar ik voor sta. Persoonlijk ga ik zelf met een glimlach door het leven! Genieten staat voor mij voorop, met mijn gezin, familie en vrienden waar ik om geef. Met mijn illustraties bezorg ik iemand anders ook graag een glimlach, dat is mijn doel.

Ik haal mijn inspiratie uit alledaagse dingen, van de natuur tot andere kleine geluksmomentjes. Het kan eigenlijk van alles zijn. Soms kan er ineens een idee voorbij schieten waar ik dan ook ‘direct’ iets mee moet.

Al mijn illustraties worden met de hand ontworpen waarbij ik verschillende materialen combineer. Van schets tot definitief ontwerp, bij onze samenwerking word je volledig betrokken in dit proces, zodat het echt iets van jou word! Wil je meer weten over mijn werkwijze?

Meer over mij

Lach

Ik hou enorm van positiviteit, één van de dingen die ik dan ook vaak hoor is: ‘jij lacht ook altijd hè!’ Vrolijkheid, enthousiasme, positiviteit en een grote glimlach is wie ik ben en wat je ook terug ziet in mijn illustraties.

Leeuwarden

Geboren en getogen in Leeuwarden! En oh, wat is dit een fijne plek! Zonder ‘mien stadsje’ kan ik niet. ‘Als de Oldehove maar in de buurt is’, zeggen veel die mij kennen, en dat klopt!

Vier

Samen met mijn lieve man, Mike, waar ik al bijna 10 jaar mee samen ben, heb ik 2 prachtige kinderen. Fayen & Mats, Fayen is 2 jaar en Mats is 9 maanden oud. Ontzettend trots ben ik op ons hoe wij alles samen doen!

Ibiza

Één van de dingen waar ik heel gelukkig van word is Ibiza!! Al meerdere jaren gaan we hier samen naartoe om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de mooie stranden. Ieder jaar weer voelt deze plek weer als thuiskomen!

Taart

Mij kun je iedere dag wel een lekker taartje voorschotelen. Het liefst met een heerlijke cappuccino. Een speciale gelegenheid of een feestmoment gaat bij ons dan ook niet voorbij zonder een lekker taartje.

Bezige bij

Ze noemen mij ook wel een bezige bij, en ik denk dat dat aardig klopt. Altijd druk, veel energie en niet te stoppen, haha! Maar dat heeft mij wel gebracht waar ik nu sta, en daar ben ik heel erg trots op!

Hoe ik ben begonnen als illustrator

Al jaren ben ik creatief bezig en maak diverse tekeningen en schilderijen als hobby. Dit geeft mij rust en ontspanning. Na mijn 2e pittige zwangerschap heb ik het tekenen met aquarel weer opgepakt.

Al jaren is het mijn droom om mijn eigen onderneming te starten. Ik heb altijd zoveel ideeën! Soms wel eens teveel die ik niet altijd bij een werkgever kwijt kon. Toen via een collega mijn eerste aanvraag voor een geboortekaartje op maat kwam heb ik de stap gewaagd om mijn eigen bedrijf te beginnen naast mijn vaste baan. Inmiddels ben gestopt bij mijn werkgever en werk ik 100% voor mijzelf.

Als klein meisje was ik altijd al aan het tekenen, kleien en knutselen aan de eettafel thuis. Op de middelbare school was het geen vraag of ik tekenen en handenarbeid als extra examenvak zou kiezen. Creatief bezig zijn hoort gewoon bij mij! Van mezelf heb ik altijd erg veel energie en ben een tikkeltje druk. Wat is het dan heerlijk om even rustig bezig te zijn en zelfs te kunnen ontspannen van iets wat je zo graag doet. En juist dat is nu zelfs uitgebloeid tot mijn eigen bedrijf. Ik ben trots op mezelf dat ik deze stap heb durven zetten en dat ik nu nog meer tijd kan spenderen aan waar ik echt gelukkig van word, namelijk tekenen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Het ontwerpen van een vrolijke, kleurrijke illustratie die precies de boodschap verteld die jij wilt overbrengen. Dat kan zijn voor een geboortekaartje, een poster of een opdracht op maat. Hierin denk ik graag met je mee! Bij onze samenwerking word je betrokken bij het volledige proces, van schets tot definitief ontwerp. Nauw contact staat hierin centraal. Hierdoor word het eindresultaat precies dat het volledig bij jouw wensen past.

Wil je een uniek geboortekaartje laten maken, een persoonlijke illustratie op maat of heb je een zakelijke opdracht waar ik jou bij kan helpen? Kijk even op de pagina werkwijze voor een compleet overzicht van hoe ik te werk ga en de kosten.