0 items

Illustraties met liefde gemaakt

Gratis verzenden vanaf €25!

Verzenden binnen 1-2 werkdagen

GEBOORTEKAARTJES

“Samen ontwerpen we het mooiste geboortekaartje voor jullie kleintje.”

 Ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Één van de dingen die ik doe is het ontwerpen van unieke geboortekaartjes! Ik vind het ontzettend speciaal om onderdeel te mogen zijn van deze bijzondere periode in jullie leven. Het ontwerpen van persoonlijke illustraties met een verhaal vind ik erg leuk om te doen, dat maak jullie kaartje juist zo uniek!

Geboortekaartjes op maat

Bij een geboortekaartje op maat ontwerp ik een persoonlijke illustratie die het verhaal verteld die jullie willen overbrengen. Al mijn illustraties worden met de hand getekend en vervolgens geschilderd met aquarel. Bij onze samenwerking word je betrokken in dit volledige proces, van schets tot definitief ontwerp! Nauw contact staat hierin centraal. Hierdoor word het eindresultaat precies dat het volledig bij jou wensen past.

Het volledige ontwerp van jullie geboortekaartje neem ik jullie uit handen. Van de papierkeuze, het formaat van de kaart tot leuke extra’s, alles is mogelijk! Mijn doel is om voor jullie het allermooiste geboortekaartje te ontwerpen voor jullie kleintje. Daarvoor ben je bij mij in goede handen.

Hoe werkt het?

1. Klik onderaan deze pagina op de knop geboortekaartje aanvragen. Hier staan ook al een aantal korte vragen over jullie wensen en ideeën.
2. We plannen een telefonische afspraak in om jullie wensen en ideeën te bespreken.
3. Ik ga aan de slag met de eerste schets.
4. Het schets voorstel ontvang je binnen twee weken via de mail. Hier kunnen jullie feedback op geven. Meerdere aanpassingsrondes zijn mogelijk tot jullie helemaal tevreden zijn.
5. Daarna ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp.
6. Digitaliseren van de illustratie.
7. Ontwerpen van het volledige geboortekaartje. Voorstel van het uitgewerkte kaartje ontvangen jullie via de mail. Zo kunnen jullie ook hier weer feedback geven en kan ik de aanpassingen doorvoeren.
8. Aanvragen proefdruk
9. Na de geboorte pas ik de laatste gegevens aan en regel alles met mijn vaste drukker. Zo hebben jullie helemaal geen zorgen en kunnen jullie nog meer genieten van jullie kleine wonder!
10. De kaartjes worden naar jullie verzonden.

kosten

Hieronder vind je de kosten voor een geboortekaartje op maat en andere mogelijke extra’s. Deze kosten zijn inclusief btw en exclusief drukkosten en enveloppen. De drukwerk kosten zijn volledig afhankelijk van het aantal kaartjes, type drukwerk, papierkeuze etc. Dit gaat altijd in overleg.

Geboortekaartje op maat: €249
Poster met geboortekaart ontwerp: €25
Sluitsticker ontwerp: €20
Persoonlijke postzegel: €20