0 items

Illustraties met liefde gemaakt

Gratis verzenden vanaf €25!

Verzenden binnen 1-2 werkdagen

Werkwijze

Om tot een nieuw ontwerp te komen doorloop ik meerdere fases. Hieronder leg ik ze stap voor stap uit.

1. Schets

Alle ontwerpen beginnen met een schets. Soms gaan er tientallen velletjes over de tafel met geen resultaat en een andere keer staat een nieuw idee zomaar op papier. Heerlijk om in dit proces te zitten! Gedachten echt even helemaal vrij zonder na te denken over de dagelijkse dingen. Echt even in m’n eigen bubbel zitten.

2. zwarte lijntjes

Je ziet ze in al mijn ontwerpen terugkomen, de zwarte lijntjes. Iets wat mijn illustraties echt herkenbaar maakt. Hierdoor springen de mooie heldere aquarel kleuren er nog meer uit. Als de schets akkoord is wordt de illustratie verder uitgewerkt met de zwarte lijntjes en het potlood weggehaald.

3. aquarel

Wisten jullie dat ik al mijn illustraties met aquarel schilder? Naast de dunne zwarte lijntjes om de illustratie heen is dit ook een van de kenmerken waaraan je mijn illustraties herkent. Ik vind het effect van aquarel zelf erg gaaf! Na de zwarte lijntjes is dit dan ook de volgende stap.

4. digitaliseren

Als een ontwerp definitief is word deze ingescand om vervolgens digitaal bewerkt te worden. Het papier achter de illustratie word weggehaald en wordt verder digitaal bewerkt. Hierna kan jouw gewenste eindproduct ontworpen worden in indesign.

wat kun je verwachten bij een ontwerp op maat?

Bij een persoonlijk ontwerp plan ik altijd eerst graag een telefonische kennismakingsafspraak in. Zo kom ik nog beter te weten wat jouw wensen zijn. Je ontvangt een persoonlijke offerte en zodra deze akkoord is ga ik aan de slag met de schets. Als de schets klaar is ontvang je een eerste voorstel. Hierna kunnen we nog meerdere rondes aanpassingen doen. Pas als het ontwerp helemaal naar wens is ga ik verder met de uitwerking van de illustratie met zwarte lijntjes en aquarel. Je word volledig in het proces van schets tot definitief ontwerp betrokken.

Ik werk met een vaste drukker om de kwaliteit van ons eindproduct te waarborgen. Samen kijken we welke papiersoort en druktechniek het beste bij jou past.

Kosten

Hieronder heb ik de prijzen benoemd van de meest voorkomende opdrachten. Deze kosten zijn inclusief btw en exclusief drukkosten, enveloppen en andere extra’s. De drukwerk kosten zijn volledig afhankelijk van de hoeveelheid drukwerk, papierkeuze etc. Dit gaat altijd in overleg.

Ik werk met een vaste drukker om de kwaliteit van ons eindproduct te waarborgen. Samen kijken we welke papiersoort en druktechniek het beste bij jou past.

Geboortekaartje op maat: €249
Trouwkaart op maat: €299
Poster met geboortekaart ontwerp: €25
Sluitsticker ontwerp: €20
Persoonlijke postzegel: €20

Wil je een illustratie op maat laten ontwerpen of heb je een zakelijke opdracht? Ik stuur je graag een passende offerte. Je kunt je aanvraag mailen naar info@juulzillustrations.nl of hier contact opnemen via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.